Az ajaktetoválás egyre népszerűbbé válik a szépség iránt fogékony nők körében

 

Ez a cikk mindazok számára készült Jóni Renáta segítségével, akik szeretnék megérteni, milyen előnyöket kínál az ajaktetoválás, és milyen tényezők befolyásolják annak elkészítését

 

Egyben bemutatjuk Jóni Renáta kozmetikus-sminktetoválót, aki sminktetoválás szakértőként a magyarországi szakma egyik meghatározó alakja lett.

 

Miért népszerű az ajaktetoválás?

Miért népszerű az ajaktetoválás?

Az ajaktetoválás nem csupán egy divatos trend, hanem egy praktikus megoldás is egyben. A nők gyakran találják túl vékonynak ajkaikat, színtelennek vagy rossz formájúnak. Az ajaktetoválás lehetőséget ad ezeknek a problémáknak az orvoslására, mindezt természetes hatást eredményezve. Az ajaktetoválás az új út a szépség és az önbizalom felé.

 

Előnyei

 

Az ajaktetoválás előnyeit a következőkben foglalhatjuk össze:

Volumen: Az ajaktetoválás segítségével optikailag nagyobbnak tűnhetnek az ajkak.

Szín: Az ajaktetoválás lehetővé teszi, hogy az ajkak színe élénkebb és hangsúlyosabb legyen.

Forma: Az ajaktetoválás lehetőséget ad az ajkak formájának korrekciójára, így arányosabbá tehetjük arcunkat.

 

A sminktetoválás folyamata

 

Az ajaktetoválás során nem csak a szájszélek, hanem maguk az ajkak is sminktetoválásra kerülnek. Az ajaksatírozásban az a csodálatos, hogy ajkaink olyanok lehetnek, amelyekre mindig is vágytunk. A módszerrel a volumen is növelhető, így nem kell plasztikai sebészhez fordulnunk, amivel elveszítenénk ajkunk puhaságát is.

 

A sminktetoválás szakértője: Jóni Renáta

Az ajaktetoválás szakértője: Jóni Renáta

Jóni Renáta kozmetikus az ajaktetoválás területén belül számos újítást vezetett be. Hodászon hosszú évek óta foglalkozik sminktetoválással, mely idő alatt több ezer nőt varázsol szebbé.

Jóni Renáta Szépségszalon

 

A Jóni Renáta Szépségszalon élen jár a hazai sminktetováló trendek és technikák kifejlesztésében. A Szépségszalonban lehetőség van a szálazott szemöldöktetoválás és a kontúr nélküli ajaksatírozás elvégzésére is.

 

Az ajaktetoválás: mindig szép ajkak

 

Az ajaktetoválás által az ajkak volumenének, formájának és színének tökéletesítése mellett megszabadulhatsz az elkenődő rúzsok okozta gondoktól is. Egy jól eltalált színnel és tökéletes formával minden ajak megszépíthető és igazán nőiessé tehető.

 

Az ajaktetoválás ápolása

 

Fontos tudnunk, hogy az ajaktetoválás szép hatásának megőrzése érdekében a tetoválás utáni időszakban is gondoskodnunk kell ajkainkról. Az ajaktetoválás utáni 3-4 hétben kerülnünk kell a napozást, a szoláriumozást és a kozmetikai kezeléseket.

 

Mire kell figyelemmel lenni ajaktetoválás előtt

 

Az ajaktetoválás elkészítése előtt számos tényezőt kell figyelembe vennünk. A kozmetikai kezelésektől kezdve a szempillanövelő szerekig számos dolog befolyásolhatja, hogy az ajaktetoválás elkészülhet-e.

 

Az ajaktetoválás ellenjavallatai

 

Az alábbi esetekben rejthet kockázatot a sminktetoválás:

Akut vagy krónikus betegségek, például influenza, covid fertőzések, kemoterápia, gyengült immunrendszer, szénanátha stb;…

Epilepszia, idegrendszeri betegségek, súlyos cukorbetegség (lassabb a sebgyógyulás), vérzékenység, véralvadásgátló (beszéljük meg, mit szedsz), szív-és érrendszeri betegségek, lázas állapot, allergia, vírusos és bakteriális fertőzések, daganatos megbetegedések, sugárkezelést követően másfél éven belül, krónikus megbetegedés esetén orvosi engedély szükséges.

 

Az ajaktetoválás és a fájdalom

 

Az ajaktetoválás fájdalomérzete minden embernél más és más. A fájdalomérzetedet több tényező is befolyásolhatja, ami nem csak a sminktetoválásra igaz.

 

Hogyan csökkenthető a fájdalom az ajaktetoválás során?

 

A fájdalom csökkentésének több módszere is van. Ezek közé tartozik a helyi érzéstelenítés és a megfelelő lelki beállítottság. Az érzéstelenítő használatával a tetovált terület kissé elzsibbad, a fájdalom csillapodik, megszűnhet, így sokkal inkább csak kellemetlen érzés lesz, nem pedig fájdalmas.

Összefoglalva az ajaktetoválás egy olyan lehetőség, amely minden nő számára elérhető, aki szeretné ajkait szépíteni, formálni. Többek között Jóni Renáta kozmetikus segítségével minden nő megtalálhatja a számára legmegfelelőbb ajaktetoválást.

Ha kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal, várlak szeretettel!

Jóni Renáta: Telefon: +36 30 597 0083

Hodász, Dózsa György utca 161.

www.jonirenata.hu